Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]В момента най-важното е не да търсим виновни и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВ момента най-важното е не да търсим виновни и
Коментари Харесай

Николай Драгиев: Трябвало е да тестват всички преди турнира в Белград, за да няма обвинения срещу Григор или друг за заразата

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

В момента най-важното е не да търсим отговорни и от къде е тръгнала болестта при тенисистите, кой първи, кой втори, а да пожелаем на тези момчета с позитивни проби да се оправят бързо, бъзсимптомно и да ги забележим скоро още веднъж там, където им е мястото - а точно на корта. Аз имам вяра, че всеки от тях ще мине сполучливо през това тестване, сподели в студиото на " Крум Савов Лайв " по телевизия 7/8 тенис коментаторът Николай Драгиев.

" Получи се доста неприятна обстановка, защото Новак Джокович е освен номер едно в мъжкия тенис, той е доминантна фигура и сериозен претендент за един от най-великите тенисисти в историята. 

Тенисът е спортът на Запада, зародил в англосаксонското общество, на богатите, Джокович постоянно е имал доста врагове. Нахвърлиха се върху него като стадо хиени за организацията на шампионата, където се е популяризирала болестта. Балканският генезис на Джокович нервира огромните сили в тениса. 

Този вирус, който ни го натресоха, няма да споделям от къде пристигна, скапе това спортно мероприятие. Казват, че всичко е било проведено прелестно, всички са получавали маски, само че никой не ги е слагал, било е доста топло на шампионата, над 30 градуса. Провеждането не е било в прорез с епидемиологичната конюнктура в Сърбия. 

Тенисистите са били разчувствани след толкоз дълга изолираност и са последвали обятия, целувки и оттова потегли цялата работа. 

Голямата неточност е че не са били тествани още при идването си всички играчи. Предполагало се е, че всеки идва от чиста среда. Ако имаше проби, щеше да стане ясно. Появиха се директни нападки против Григор Димитров, които са неоснователни. В Хасково няма инфектирани най-малко от публично въведените от РЗИ. Чух, обаче, че деца на шампионата имат позитивни проби. С него са се снимали доста хора, нека да са добре.

Никой не е принуждавал Григор да отиде. На корта играчите наподобяват като свирепи противници, само че отвън корта те са другари, обичат се. Григор е добре признат от западния свят.  По-добре е приет отколкото Новак Джокович. 

Появи се информация, че Гришо отказал да му бъде изработен тест, опровергават го, не се знае. Не е изключено Григор да се е заразил в Хасково. 
Джокович е бил контактен с Никола Йотич - баскетболист, който е бил инфектиран. Срещата е на бенефисен мач. Този шампионат беше ознаменуван да върне тениса на огромната сцена и в този момент можеше да обсъждаме триумфа на Григор. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР